Всички Новини България - неразкрита голф дестинация

България - неразкрита голф дестинация

България - неразкрита голф дестинацияБългария е номинирана в топ 6 за 2012 г. в престижната категория "Неразкрита голф дестинация" в света (Undiscovered Golf Destination in the World).
Това стана ясно на откритото вчера (14 ноември) в Белек-Турция Световно изложение за голф туризъм IGTM - най-голямото събитие в тази индустрия, съобщават от МИЕТ.

Страната ни ще се състезава за отличието в Белек с Колумбия, Индия, Исландия и регионите Галисия и Мисисипи.

През 2011-а България бе номинирана в същата категория като най-добра нова голф дестинация.

Наградите ще бъдат обявени на 17 ноември в различни категории. Експерти и журналисти от Международната туристическа асоциация на голф журналистите (IGTWA) гласуват всяка година за световните класации в бранша.

България участва на изложението в Турция със самостоятелен щанд, на който се представят шест голф игрища и два голф туроператора.
По време на борсата МИЕТ организира на 16 ноември семинар за възможностите на страната да се превърне в голф център № 1 на Балканите и в Югоизточна Европа.

Световното изложение в Белек се провежда за 14-и път от 14-17 ноември и събира над 1400 експерти в голф индустрията от 67 страни. Участват 350 специализирани туроператори, чиято дейност отразяват 140 международни медии.

Източник: expert.bg

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук