Всички Новини Предлагат площадката “Орлово око” над родопското село Ягодина да се включи в 100-те обекта

Предлагат площадката “Орлово око” над родопското село Ягодина да се включи в 100-те обекта

Предлагат площадката “Орлово око” над родопското село Ягодина да се включи в 100-те обектаПредстои вписване на площадката "Орлово око" над родопското село Ягодина в списъка на 100-те национални туристически обекта. Това заяви пред радио "Фокус" - Смолян уредникът на пещерите "Ягодинска" и "Дяволското гърло" Сергей Генчев.

Предложението е дадено от секретаря на Българския туристически съюз Венцислав Удев, който посетил атрактивното място, което се издига на височина от 670 метра, като оттам се открива невероятна гледка. По думите на Генчев, Удев заявил, че това е чудо, което заслужава да има печат и да се причисли към 100-те най-атрактивни обекти за посещение в България.

Очаква се официалното решение за вписването на "Орлово око" в престижния списък да бъде взето на предстоящото годишно събрание на БТС.

Източник: информационна агенция "Фокус"
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук