Всички Новини Плаващо голф игрище на Малдивите

Плаващо голф игрище на Малдивите

Плаващо голф игрище на МалдивитеНа Малдивите вероятно скоро ще се появи интересно съоръжение - най-голямата в света плаваща площадка за игра на голф. В момента проектът е в етап на разработка и е поверен в ръцете на специалистите от Dutch Docklands, съвместно с Troon Golf и Waterstudio.NL.

Планира се електроенергията, необходима на игрището, да бъде генерирана от слънчеви батерии. Самото то ще се намира съвсем близо до летището. До плаващата платформа играчите ще достигат през специални подземни тунели. Стойността на проекта се оценява на 500 милиона долара. Все пак - дали ще бъде даден старт на строежа, все още не е ясно.

Източник: hicomm.bg

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук