Всички Новини БДЖ осигурява допълнителни вагони за 87 влака

БДЖ осигурява допълнителни вагони за 87 влака

БДЖ осигурява допълнителни вагони за 87 влакаБДЖ ще увеличат с допълнителни вагони съставите на общо 87 влака по основните направления в страната за Великден, се съобщава на интернет-страницата на холдинга.

През периода от 21-ви до 25-ти април включително, националният железопътен превозвач ще предостави над 8 800 допълнителни места във влаковете по най-натоварените маршрути в страната.

На 21-ви и 24-ти април извънредно ще се движат бързите влакове със задължителна резервация Бургас Уикенд и Варна Уикенд. На 22-ри и 25-ти април по направлението Бургас София извънредно ще се движи бързият влак със задължителна резервация Бургас Уикенд, а по маршрута Варна София, на 25-ти април извънредно ще пътува бързият влак със задължителна резервация Варна Уикенд.

С увеличени състави през празничните дни ще се движат общо 38 бързи влака със задължителна резервация и 49 бързи влака.

Холдинг Български държавни железници ЕАД напомня на своите клиенти, че при закупуване на билети за отиване и връщане, могат да ползват от 10 до 30 процента намаление от редовната цена на билета в зависимост от различните търговски оферти на дружеството.

 

Източник: expert.bg

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук