Всички Новини България е водещата дестинация за молдовските туристи

България е водещата дестинация за молдовските туристи

България е водещата дестинация за молдовските туристиТова лято България ще е най-предпочитана дестинация от молдовските туристи, смята мениджърът на специализираното изложение "Tourism, Leisure, Hotels" Анжела Рошка. Тя отбелязва, че българското посолство е съкратило сроковете за издаването на визи. Един от плюсовете на почивката в България са добрите услуги.

Хотелите с три звезди са комфортни и много по-добри от тези от същата категория в Турция, съобщава молдовският вестник "Панорама". Още един плюс на България е, че нейните крайморски хотели са разположени в градове - т.е. не се налага туристите да купуват пакет за почивка с пълен пансион.
Отбелязва се, че в България за седем нощувки може да се почива напълно комфортно за по-малко от 200 евро, което е по-евтино даже от Румъния и от Крим.

Източник: Фокус
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук