Всички Новини Откриват международното изложение "Културен туризъм"

Откриват международното изложение "Културен туризъм"

Откриват международното изложение "Културен туризъм"Над 80 изложители от цял свят ще участват в осмото международно туристическо изложение "Културен туризъм", чийто домакин от днес до 15-ти април е Велико Търново. Форумът се организира от Общинската агенция по туризъм и общината в града, заедно с Асоциацията на българските туроператори и туристически агенции, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация и Министерството на икономиката и туризма, предаде кореспондентът на БНР в старопрестолния град.

Международното туристическо изложение "Културен туризъм" е единственият специализиран форум за културен туризъм в България. В дните на борсата ще се състои и годишната среща на кметовете на българските общини, посветена на проблемите в туризма. В нея ще участват министрите Трайчо Трайков и Томислав Дончев, както и заместник - министрите Иво Маринов и Тодор Чобанов. Специален гост на форума ще бъде президентът на италианската федерация "Приятели на музеите" - Марио дел Корсо, който ще участва в кръгла маса, посветена на международната година на доброволците в туризма и музеите.

Общинската агенция по туризъм "Царевград-Търнов" ще представи новата си система за интернет - резервации, която е първа по рода си в страната, разработена, съвместно с испански партньори.

В борсата участват и чужди изложители от Аржентина, Индонезия, ЮАР, Франция, Испания, Полша.

 

Източник: money.bg

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук