Всички Новини Туристическа борса "Ваканция и Спа Експо" 2011

Туристическа борса "Ваканция и Спа Експо" 2011

Ваканция и Спа Експо 2011Международната туристическа борса "Ваканция и Спа Експо" 2011 ще се проведе за 28 пореден път от 17 до 19 февруари 2011 година в Националния дворец на културата, София.

През тези 27 години "Ваканция и Спа Експо" се утвърди като едно от най-добрите изложения на българската туристическата индустрия. Както всички подобни изложения и "Ваканция и Спа Експо" е място за среща на професионалистите от сферата на туризма, където те могат да установят полезни контакти и осъществят успешен бизнес.

В рамките на няколко дни многобройните посетители на борсата получават възможност да се запознаят с нови и привлекателни оферти за пътуване и почивки директно от извора.

Организатор на Изложението е Прим Експо, под патронажа на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, и в сътрудничество със Софийски туристически район, Българската асоциация на туристическите агенции, Българската туристическа камара, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, Асоциацията на българските туроператори и туристически агенции, Съвета по туризма - София, Националния дворец на културата.

През 2010 година участваха над 340 изложители от България и 20 други страни.

 

Източник: holidayfair-sofia.com

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук