Всички Новини Трамвай в Милано бе превърнат в сауна

Трамвай в Милано бе превърнат в сауна

Трамвай в Милано бе превърнат в саунаВ центъра на италианския град Милано бе изградена необичайна сауна - тя е оборудвана във вътрешността на стар трамвай, който е ремонтиран и оформен от местни дизайнери. Забележително е, че трамваят-сауна дори се намира на вече неизползвани линии, съобщава МИГнюз.

Според авторите на идеята те са решили да оборудват сауната във вътрешността на трамвая, за да покажат на жителите на града, че ползването на обществения транспорт не винаги трябва да се свързва със стреса, тъй като в някои транспортни средства човек може дори да отпочине.

В Милано системата на трамвайните пътища е много силно развита и тя е една от най-големите в Западна Европа - общата й дължина надвишава 160 километра.

Източник: Фокус
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук