Всички Новини България се представя на Международното туристическо изложение "CMT" в Щутгарт

България се представя на Международното туристическо изложение "CMT" в Щутгарт

България се представя на Международното туристическо изложение "CMT" в ЩутгартМинистерството на икономиката, енергетиката и туризма организира участието на България на Международното туристическо изложение "CMT", което се провежда в Щутгарт, Германия. Нашата страна се представя с национален щанд от 36 кв.м.

Основни акценти на изложението са традиционен туризъм, караванинг и пътувания с мотори. МИЕТ организира презентация на България по проект № 2 "Интегрирани рекламни кампании на българския туристически продукт в Германия, Великобритания и Русия". Темата е "Разнообразни възможности за почивка в България - повече от море и плажове". Презентацията ще се състои на 18 януари 2011 г. от 15 ч. в зала С4.1/С4.2 на изложението.

През тази година на българския щанд заедно с Министерство на икономиката, енергетиката и туризма се представят и Община Варна и Албена АД.

През 2010 г. на "СМТ" са участвали 1 850 изложители от 100 държави. Изложението е било посетено от над 200 000 души.

Източник: МИЕТ
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук