Всички Новини Над 80% е заета легловата база в Белоградчик за предстоящите новогодишни празници

Над 80% е заета легловата база в Белоградчик за предстоящите новогодишни празници

Над 80% е заета легловата база в Белоградчик за предстоящите новогодишни празнициНад 80% е заета легловата база в Белоградчик за предстоящите новогодишни празници. Това съобщиха за радио "Фокус"- Видин от Туристическия информационен център в града. От там уточниха, че легловата база е около 800 легла, но от сега отчитат много голям интерес към резервации за празничната нощ.
Голям е и интересът към студентския празник - 8 декември, но все още се обработват данните за заетостта на легловата база в региона на Белоградчик. Различни оферти и пакетни цени предлагат местата за подслон, които включват вечеря, нощувка и дори закуска на сутринта. Има къщи за гости, предлагащи пакетни цени за два дни, по желание към цената може да се включи и цяло печено прасенце, предлагат и зимно барбекю. Има и семейни хотели, които предлагат тридневен престой на гости „All inclusive" на цена от 360 лева. Към момента от Туристическия център заявиха, че има свободни места, но е практика и в последния момент да се правят резервации.

От центъра за информация на туристите обявиха още, че на 26, 27 и 28 ноември в Белоградчик ще се проведе Деветата годишна среща на Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти. На срещата ще присъстват членове на асоциацията, поканени са министри, народни представители, кметове на общини и много други.

Източник: Фокус
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук