Всички Новини Узана е готова за ски сезона

Узана е готова за ски сезона

Узана е готова за ски сезона10 бази с капацитет между 12 и 100 места ще работят през зимния сезон в местостта Узана край Габрово. Ски пистите, които ще функционират са на Завоя, Горското, Студентска, както и тези край хижите "Едвлвайс" и "Узана", каза за Дарик председателят на сдружение за устойчив туризъм "Узана" Пламен Георгиев.

По думите му подготвката за сезона е към своя край. Единствено остава да се закупи гориво за машината, която ще почиства местността. Комфортът по пътищата между базите ще се осигурява от Сдружението за устойчив туризъм "Узана", в партньорство с Община Габрово, докато националните подстъпи до местостта ще се чистят от Пътно управление.

През почивните и празнични дни ще има постоянно полицейско присъствие, а медицинско вероятно и през тази година няма да има, каза още Георгиев.

 

Източник: dariknews.bg

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук