Всички Новини На 50% е резервирана хотелската база на Пампорово за 8 декември

На 50% е резервирана хотелската база на Пампорово за 8 декември

На 50% е резервирана хотелската база на Пампорово за 8 декемвриНа 50% е резервирана и капарирана хотелската база на Пампорово за предстоящия студентски празник на 8 декември, каза пред радио „Фокус" - Смолян изпълнителният директор на Регионална туристическа асоциация „Родопи" Панталей Мемцов. Записванията вървят много добре. Все още има свободни места във всички хотели за празника.

Тази година хотелиерите в курорта са предложили по-ниски цени от миналата година, като за 80 лв. се предлагат две нощувки със закуски и празнична вечеря за 8 декември. Очаква се да има голям интерес и към четиридневните пакети, тъй като 8 декември е в сряда и много от празнуващите могат да предпочетат да си направят почивка и на 9, и 10 декември. Като цяло няма организирани тържества в Пампорово и всеки хотел организира самостоятелна програма. За празника ще работят и лифтовете, за да може младите хора да се разходят из курорта.

По думите на Мемцов, добре вървят и записванията за Коледните и Новогодишни празници. На 1 декември ще има по-ясна картина, защото тогава стават ясни външнотърговските договори за посещения от чужбина.

Източник: Фокус
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук