Всички Новини М-Тел награждава запалени туристи

М-Тел награждава запалени туристи

М-Тел награждава запалени туристиТрадиционното тържествено връчване на наградите на националното движение „Опознай България - 100 Национални туристически обекта" тази година ще бъде още по-вълнуващо. Освен голямата награда - лек автомобил, специални мобилни награди от М-Тел ще зарадват отличилите се туристи.

М-Тел за пореден път ще докаже, че за комуникациите нямат граници. На 5 ноември 2010 година, по време на тазгодишната церемония в НДК  ( от 13:00 часа, в зала № 8), двадесет участници в движението, определени на лотариен принцип, ще получат мобилен телефон и предплатен Prima пакет, с които ще могат да общуват свободно дори на най-високия български връх.

Националното движение „Опознай България - 100 Национални туристически обекта" е създадено през 1966 година и цели да насърчи туристите да се запознаят с някои от най-значимите туристически обекти в България. Организатор на движението е Български туристически съюз (БТС).

Посещението на обектите се удостоверява с поставянето на специален печат на съответния обект на определеното за това място в туристическите книжки. Всички туристи, които са събрали 100, 50 или 25 печата и са се регистрирали в БТС, получават като отличие златна, сребърна или бронзова значка, както и правото да участват в ежегодната томбола с много подаръци и изненади.

 

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук