Хотели България Сандански

Хотели в СанданскиАпартамент Мия

{hide_in_full_view}
Апартамент Мия
категория, звезди Сандански; Цени от: 40 лева
Апартамент Мия, Сандански разполага с леглова база от 4 места. Намира в центъра на Сандански, на тиха улица. Бързо и лесно се стига до главната улица, парка и пазара.
{/hide_in_full_view}
Виж
 

Апартамент Боян

{hide_in_full_view}
Апартамен Боян - Сандански
категория, звезди Сандански; Цени от: 50 лева
Апартамент Боян е с югоизточно изложение. Слънчев и уютен. Намира се в центъра на града, срещу градската черква Св.Георги.
{/hide_in_full_view}
Виж
 

Томас Палас

{hide_in_full_view}
Томас Палас
категория, звезди Сандански; Цени от: 35 лева
Томас Палас се намира в топ центъра, на главната улица на град Сандански. Разполага с 5 луксозни апартамента, подходящи за 1 до 4 човека.
{/hide_in_full_view}
Виж
 

Интерхотел Сандански

{hide_in_full_view}
Интерхотел Сандански
категория, звезди Сандански; Цени от: 60 лева
Интерхотел Сандански се намира в централната част на град Сандански, на входа на уникалния градски парк. На територията на хотела е локализиран минерален извор с температура 76˚C.
{/hide_in_full_view}
Виж
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук