Бяла Черква

Ски-център "Бяла черква" е разположен в красивата Родопа планина на 37км южно от град Пловдив, след ски центъра на хижа Здравец. Надморската височина на ски-центъра е 1600м. Разположен е до Белочерковския манастир.

mt_gallery:Бяла Черква

Дължина на пистата е 1100м, ширина 25-30м, денивелация 180м. Пистата е привлекателна за напреднали и средно добри скиори и аматьори. Дава възможност за провеждане на градски и регионални ски състезания. Пистата се обслужва от ски влек тип "котва". Дължината на влека е 960м. Капацитетът на влека е 250 души/час. До ресторанта и манастира има и втора писта с дължина 300 метра. Съоръжена е със ски-влек. Подходяща е за начинаещи скиори.

До ски-центъра има асфалтов път.

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук